Tjen penge på aktier - Bog om investering.

Bog: Forfatteren til edb programmet Amatør Invest, har også skrevet en bog om investing. Bogen "Tjen penge på aktier" er nu udkommet i 3. udgave. Bogen kunne købes ved henvendelse til din foretrukne boghandel eller direkte via internettet hos forlaget Globe på adressen www.globe.dk/Default.asp?action=detail&vare=FG403-2.

Du kan nu benytte dig af dette tilbud, hvor du kan få bog og edb-program samlet.

Bogen tjen penge på aktier giver en introduktion til, hvilke overvejelser du bør gøre dig før du investerer, hvilke overvejelser der skal gøres når du har investeret og endelig overvejelser når du skal sælge.

Bogen er skrevet, sådan så langt de fleste kan være med. Så der er både noget for den uøvede såvel som den mere øvede investor.

Bogen kan ses i sammenhæng med dette internet sted, hvor yderligere information om investering gives. Bla. er der en kort aktieskole, og der er oplysninger om øvrige personlige interesser, som forfatteren til bøgerne har.

Du kan se forsiderne på bøgerne (de forskellige udgaver) her:

Bog om investering: "Tjen penge på aktier" i 1., 2. og 3. udgave:

Tjen penge på aktier - Bog om investering, udg. 1

89 kr.

Tjen penge på aktier - Bog om investering, udg. 2

99 kr.

Tjen penge på aktier - Bog om investering, udg. 3

149 kr.

På bagsiden af seneste udgave af bogen står der bl.a.:

Finansmarkederne er fascinerende. Milliarder af kroner skifter hænder hver dag, nogen tjener penge, andre taber penge og en del spilder deres tid. Men fælles for alle er, at de vil være dem, der tjener penge! I denne bog får du alle forudsætningerne for at placere dig i den gruppe, der tjener penge.

Lær om markedsmekanismer, regnskaber, kursgrafer, handelsteknik og risiko. Få indblik i at analysere selskaber og kursgrafer. Sidst i bogen er en opdateret liste med relevante hjemmesider, og kapitler om at starte en aktiespareklub, konsekvenserne ved daytrading og 8 gode begynderråd. Endelig viser jeg dig også, hvordan du benytter mit edb-program til at holde styr på dine investeringer og finder nye relevante aktier at investere i.

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:38:178