Aktie / Aktier / at investere i aktier.

Hvad er en aktie: Aktier er et investeringspapir ligesom andre papirer (f.eks. obligationer). Når du køber en aktie, køber du faktisk en del af en virksomhed. Aktier handles typisk på en børs, f.eks. fondsbørsen i København eller på andre børser rundt omkring i verden, hvor aktier kan købes og sælges. Kursen / prisen du betaler for en aktie, er det som aktiemarkedet vurderer, at virksomheden er værd lige her og nu. Senere kan kursen gå i vejret og hvis du sælger aktierne igen, kan du tjene penge.

Eksempel om aktier

Eksempelvis har en virksomhed udstedt 1 million aktier. Aktierne handles på en børs og du har derfor mulighed for at købe og sælge. Værdien af aktierne bestemmes af mange faktorer, men primært bestemmes det i bund og grund af udbud og eftersørgsel. Hvis der er mange der vil købe aktien og kun få der vil sælge, vil prisen stige. Omvendt, med mange der vil sælge og få der vil købe, så går prisen på aktien ned.

Når du køber aktier, er der derfor rigtigt mange ting du bør vurdere - specielt hvis du ønsker at tjene penge på din aktie investering. Ledelsen i firmaet, økonomien, salget, strategien, konkurrenter, og meget mere.

Ofte har du mange alternative muligheder, når du vil købe aktier. Her vil et software program som Amatør Invest kunne hjælpe dig med dine aktie investeringer.

Du kan også lære mere om aktier og aktiehandel ved at læse denne bog - fås både på biblioteker og i boghandler:

Bog om aktier.
Se mere om denne bog om aktier og investering her.

Amatør Invest software til aktie investering:

Amatør Invest er et personligt finans software program der er nemt at bruge - Og i det, kan du styre dine investeringer. På dette internet sted kan du yderligere lære om at investere i aktier og hvordan du bruger software programmet. Du kan også få aktie investerings rådgivning ved at bruge programmet og ved at læse de mange internet sider her (via investerings skolen eller ved at deltage i aktie investerings debat forummet).

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med aktier og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

Hent / downloade aktie software programmet gratis og bruge det til at investere i aktier ved at trykke på foranstående link. - Dette vil bringe dig direkte hen til download siden. - Du kan også bruge dette Amatør Invest internet sted til at lære meget mere om at investere i aktier og software programmet.

Ved at hente programmet kan du gratis prøve software programmet selv, og se de mange funktioner. - Der følger ingen krav om køb eller andet med. - Men hvis du ønsker at registrere software programmet, kan det gøres herfra.

Et eksempel på forsiden i programmet ser således ud i den engelske udgave (klik på billedet for at forstørre). Programmet findes også i en dansk udgave, hvor alt - menuer, hjælpetekster, mm. - er på dansk:

Aktier. Aktie software billede, Aktie investering.

Navnet "Amatør Invest" er brugt for at vise, at der er tale om et program der er nemt at bruge. Programmet indeholder dog så mange muligheder, at det kan bruges af både nye, såvel som mere erfarne investorer.


Bogen "Tjen penge på aktier" er nu udkommet i 3. udgave! Se mere om denne bog.

I bogen "Tjen penge på aktier" skrevet af samme forfatter, som har udviklet programmet, har du mulighed for at læse mere om, hvordan du investerer i bla. aktier - samt om "Amatør Invest". Også her, har både den nye, såvel som den mere erfarne, mulighed for at læse om nogle tips og tricks, så man bedre kan forstå de sammenhænge, der findes på finansmarkederne, som som er gode at kende, når man skal investere.

Amatør Invest giver dig følgende fordele:

- Det er et nemt at bruge aktie investerings program:
med nem opdatering af aktiekurser gratis via internet.

...Få styr på tingene, og invester som en prof...

Download et aktie investerings software program.


Læs mere om, hvad Amatør Invest kan gøre for dig på disse sider:

Investering, Aktier, Obligationer, Penge, Valuta

-Til Investeringsskolen

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:51:649