At investere / Investering i obligationer.

- Obligations software.

Hvad er en obligation? En obligation er en form for papir, som du kan investere i. Andre eksempler på papirer, som du kan investere i, er aktier og investeringsforeninger. Obligationer har typisk en løbetid, f.eks. 5 eller 10 år og de udstedes af firmaer eller lande, der har behov for at rejse kapital.

Obligationer udstedes med en given rente. Så man kan sige, at for at låne dine penge, så betaler firmaet eller staten en rente til dig. Ud over at du modtager disse renter, så har obligationen også en kurs. Kursen bestemmes af, hvor mange der ønsker at sælge og hvor mange der ønsker at købe.

Hvis du har investeret til en lav obligationskurs og kursen efterfølgende stiger, så vil du få flere penge tilbage, end den pris du gav, da du købte. - Og her har du også mulighed for at tjene penge (den anden mulighed for at tjene penge er på renterne du modtager).

Mange danskere har, hvis de har købt egen bolig, på en eller anden måde haft med obligationer at gøre. Da de færrest har råd til at købe en bolig kontant, er man nødt til at låne. Dette sker typisk gennem et realkreditinstitut. De udsteder så obligationer, og der bliver løbende købt og solgt af disse. Nogle danskere har benyttet dette til at konvertere op eller ned, med baggrund i de papirer der ligger med sikkerhed i ens bolig.

Som en del af enhver portefølje, er det nødvendigt at styre dine investeringer i obligationer, præcis ligesom du skal styre dine investeringer i andre papirer såsom aktier eller investeringsforeninger.

Amatør Invest er et program - i hvilket du kan styre dine investeringer, og på disse internet sider kan du læse mere om at investere i obligationer og om hvordan du bruger programmet. Du kan også få investerings tips, ved at læse disse internet sider (via investeringsskolen eller debat forummet).

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med obligationer og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

Hent / downloade obligations investerings software programmet gratis ved at trykke her. - Dette vil bringe dig direkte hen til download siden. - Du kan også bruge dette internet sted til at lære meget mere om obligationer og software programmet.

Ved at hente programmet kan du gratis prøve software programmet selv, og se de mange funktioner. - Der følger ingen krav om køb eller andet med. - Men hvis du ønsker at registrere software programmet, kan det gøres herfra.

Et eksempel på forsiden i programmet ser således ud (klik på billedet for at forstørre):

Obligations software

Navnet "Amatør Invest" er brugt for at vise, at der er tale om et program der er nemt at bruge. Programmet indeholder dog så mange muligheder, at det kan bruges af både nye, såvel som mere erfarne investorer.

Amatør Invest giver dig følgende fordele:

- Det er nemt at bruge obligation investerings software:
med nem opdatering af kurser gratis via internet.

...Få styr på tingene, og invester som en prof...

Download obligations styrings software gratis nu.


Læs mere om, hvad Amatør Invest kan gøre for dig på disse sider:

Investering, Aktier, Obligationer, Penge, Valuta

-Til Investeringsskolen

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:52:600