Valuta og valutakurser

- når du investerer. - Download software.

Valuta: I forskellige lande bruges der forskellige valutaer. Og alt afhængig af bla. pengemængden, rente politikken, inflation, og den nationale økonomi i hvert land, fastsættes valutakursen via den globale pengemarkedshandel.

Valutaen i danmark hedder f.eks. Danske Kroner, i USA hedder den US Dollars og i mange europæiske lande hedder valutaen Euro.

Kursen mellem disse forskellige valutaer bestemmes, ligesom for mange andre varers vedkommende, efter udbud og efterspørgsel. Hvert land forsøger typisk, via deres nationalbanker, at gennemføre en form for pengepolitik, som er med til at bestemme om en valuta er meget eller lidt værd i forhold til andre lande.

Rentepolitikken er et vigtigt element i at styre kursen. Sættes renten f.eks. i vejret, vil investorer i udlandet typisk begynde at ville placere penge i landet, og dermed vil kursen på valutaen gå op (de skal bruge valuta til at sætte på indlån). Sættes renten istedet ned, vil investorer måske lede efter alternative investeringssteder, og kursen kan risikere at gå ned.

Når du investerer i aktier, obligationer eller lignende i andre lande, har du derfor - ud over risikoen på selve papiret - også en risiko i valutakursen. Går kursen op, vil du tjene penge og omvendt, vil du tabe penge, når den går ned.

Amatør Invest er et program - i hvilket du kan styre dine investeringer, og når du investerer, tages der højde for valutakursen. Dvs. at der automatisk medregnes valutakurser, når værdien af porteføljen beregnes. - Alt omregnes til den valuta du ønsker - typisk til Danske Kroner.

På disse internet sider kan du læse mere om at investere, valuta og om hvordan du bruger programmet. Du kan også få investerings tips, ved at læse disse internet sider (via investeringsskolen eller debat forummet).

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med valuta og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

Hent / downloade valuta investerings software programmet gratis til at styre risikoen ved valutakurser, ved at trykke på foanstående link. - Dette vil bringe dig direkte hen til download siden. - Du kan også bruge dette internet sted til at lære meget mere om investering og software programmet.

Ved at hente programmet kan du gratis prøve software programmet selv, og se de mange funktioner. - Der følger ingen krav om køb eller andet med. - Men hvis du ønsker at registrere software programmet, kan det gøres herfra.

Et eksempel på forsiden i programmet ser således ud (klik på billedet for at forstørre):

Valutakurser fra hovedsiden

Navnet "Amatør Invest" er brugt for at vise, at der er tale om et program der er nemt at bruge. Programmet indeholder dog så mange muligheder, at det kan bruges af både nye, såvel som mere erfarne investorer.

Amatør Invest giver dig følgende fordele:

- Det er nemt at bruge (valuta) investerings software:
med nem opdatering af kurser gratis via internet.

...Få styr på tingene, og invester som en prof...

Download valuta software nu.


Læs mere om, hvad Amatør Invest kan gøre for dig på disse sider:

Investering, Aktier, Obligationer, Penge, Valuta

-Til Investeringsskolen

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:53:342